Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Begeleiding van senioren

Begeleiding van senioren

 

 

Senior Plus assistent – begeleiding van senioren

Persoonlijk assistent bij de invulling van verschillende vraagstukken betreffende het begeleiden naar/ uitvoeren van wooncomfort verhogende diensten aan senioren in en om de woning.

Als persoonlijke assistent voelen we ons betrokken en hebben oog voor het individu, natuurlijk ook in de familie of vrienden dynamiek die er in een leven gaande is. We kijken naar meer dan er gedaan moet worden en weten de situaties juist in te schatten. Vanuit een brede ervaring kunnen we inspelen op onverwachte situaties.

Betrouwbaar – Betrokken – Oplossingsgericht – Vriendelijk – Professioneel – Breed inzetbaar

Als allerbelangrijkste willen we werken met grote kwaliteit.


 

Voor een pakket op maat is er de senioren-vangnet- check. Hiermee inventariseren we in hoeverre u een vangnet heeft van de bestaande achterban. Als blijkt dat u op verschillende gebieden ondersteuning wilt ontvangen, kunnen we met u samen kijken naar de juiste partijen en hierin bemiddelen. Begeleiding kan gedurende het verhuistraject maar ook daarna.
Graag komen we met u in gesprek. Wij zijn gespecialiseerd in begeleiding van cliënten van 50 tot en met 97 jaar. ( =oudste cliënt tot nu toe…;-)

 

 


 

 

Klikt u op het logo voor tips van deze super vereniging in Zeist. ASZ een aanrader voor iedereen van 50 jaar en ouder!

Spring naar toolbar