Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Begeleiding van senioren

Senior Plus assistent – begeleiding van senioren

Als persoonlijke assistent zijn we betrokken en hebben oog voor het individu en de familie- en vrienden dynamiek die er in een leven gaande is. We kijken naar meer dan er gedaan moet worden en weten de situaties juist in te schatten. Vanuit een brede ervaring kunnen we inspelen op onverwachte situaties.

Wij helpen als persoonlijk assistent bij de invulling van verschillende vraagstukken betreffende het begeleiden naar/ uitvoeren van wooncomfort verhogende diensten aan senioren in en om de woning en de begeleiding naar een nieuw thuis en hebben aandacht voor de achterblijvende woning/appartement.

Betrouwbaar – Betrokken – Oplossingsgericht – Vriendelijk – Professioneel – Breed inzetbaar

Als allerbelangrijkste willen we werken met grote kwaliteit.


Voor een pakket op maat is er de senioren-vangnet-check. Hiermee inventariseren we in hoeverre u een vangnet heeft van de bestaande achterban. Als blijkt dat u op verschillende gebieden ondersteuning wilt ontvangen, kunnen we met u samen kijken naar de juiste partijen en hierin adviseren. Begeleiding kan gedurende het verhuistraject maar ook daarna.
Graag komen we met u in gesprek. 

Maak een adviesgesprek afspraak.

We komen bij u op huisbezoek en informeren u uitgebreid over de mogelijkheden op het gebied van huren of kopen van seniorenappartementen in Zeist en de directe omgeving!

E: seniorenflat@gmail.com M: 06-47038914