Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Verhuur van senioren appartementen

Regelmatig verhuren wij in de Mirtehof & Bladerkroon in Zeist en in de Parkflat in Amersfoort en in de Kerckebosch appartementen.

Kerckebosch Luxe HUUR Appartementen in Zeist biedt onbeperkt – en tijdelijk wonen. Voor onbeperkt wonen geldt een minimum huurperiode van een jaar. Tijdelijk wonen is al mogelijk vanaf twee weken.
De receptie is 24-uur bereikbaar als eerste aanspreekpunt voor al uw verzoeken en bestel- en bezorgdiensten o.a. via een intercom in uw appartement. Bij een calamiteit en/of acute zorgvraag zullen zij de vooraf gekozen samenwerkende zorgaanbieder contacten.

De HUUR appartementen in de Parkflat Amersfoort hebben standaard drie kamers. Er zijn een aantal garages, carports en parkeerplaatsen beschikbaar.
Wonen in Parkflat De Lichtenberg betekent naast woongenot een maximum aan privacy, veiligheid en zekerheid. U bent welkom vanaf 45 jaar om te komen huren.

 

Bewoners van de HUUR appartementen in de Mirtehof & Bladerkroon in Zeist wonen zelfstandig, maar met de benodigde voorzieningen voor handen. Misschien heeft u op dit moment (nog) geen thuiszorg nodig maar krijgt u daar in de nabije toekomst wel mee te maken, dan is zorg en ondersteuning binnen handbereik.

Wilt u een appartement huren? Bel 06-47038914

Spring naar toolbar