Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

INFORMATIE Park Boswijk Doorn

Park Boswijk zoekt nieuwe bewoners.
Namens Woongoed Zeist kunt u bij Senior Wooncomfort kiezen uit verschillende mooi gerenoveerde huur appartementen. Er zijn verschillende varianten.
Het appartementencomplex ligt vlak bij Driebergen en valt onder Doorn. Het is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug met al zijn aanbod van recreatie tot horeca, van winkelen tot kastelenbezoek en dichtbij de Stichtse Lustwarande met haar rijke geschiedenis.

Dit appartementencomplex heeft een bijzonder groot aanbod aan faciliteiten om uw woongenot optimaal te maken.

Neem contact op voor informatie of een bezichtiging als u op korte termijn een woning wil huren.

FOTO’S

Graag tot ziens,

Sylvia Witteman 06-47038914.

 

Mensen die op leeftijd raken willen niets liever dan onafhankelijk en zelfstandig blijven. De basis voor zelfstandigheid is dat u zich zeker voelt, dat u zich veilig voelt en dat u deelneemt in een actief sociaal netwerk. Als bewoner van serviceresidentie Park Boswijk woont u in een veilige woonomgeving. U woont in een gemoedelijke ambiance tussen gelijkgestemden. Ook uw huisdier is van harte welkom. U kunt deelnemen aan tal van activiteiten en u heeft de beschikking over een uitgebreid pakket van faciliteiten, services en diensten die het leven makkelijk en comfortabel maken. U gaat heerlijk uw eigen gang en wij staan voor u klaar als u dat wilt. Ook als u onverhoopt zorg nodig heeft. In dat geval biedt een vast team van zorgmedewerkers zorg in uw eigen woning. Dankzij het beproefde woon/service concept van serviceresidentie Park Boswijk behouden bewoners tot op hoge leeftijd hun zelfstandigheid.
Zoekt u een comfortabel service-appartement en hecht u aan goede service? Maak dan een afspraak met Senior Wooncomfort voor een vrijblijvende kennismaking met serviceresidentie Park Boswijk in Doorn.