Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

TE KOOP Midland 81 Zeist

TE KOOP Midland 81 Zeist.

TE KOOP Mooie gelegen 3 kamer appartement Midland 81 Euro 152.500,- k.k.

Veilig, zorgeloos en riant wonen

Midland heeft als motto “bijzonder wonen in ‘t groen” en dat heeft alles te maken met de ligging, het eigen park en het aangrenzende landgoed “Molenbosch”.

Door het scheiden van wonen en diensten is een transparant woonconcept tot stand gebracht gericht op bewoners vanaf 45 jaar, met als uitgangspunt levensloop bestendig wonen.

Appartement nr. 81:

Aangeboden wordt een rustig en gunstig gelegen 3-kamer appartement op de 4e etage , de vijfde woonlaag van 95,5 m2. Het appartement is lang en zeer naar tevredenheid in het bezit van de eigenaar die nu naar een andere locatie is verhuisd. De eigenaar heeft tijdens zijn bewoning de aanpassingen aan het appartement naar zijn woonwensen gedaan en daarom is het aan u om het appartement aan te passen naar uw naar uw eigen wensen van deze tijd. Met het prachtige uitzicht op het park maakt het sowieso al ‘bijzonder wonen in het groen’.

Het appartement is gelegen in appartementencomplex Midland op de Arnhemse Bovenweg, hier hebben bijzonder veel blije nieuwe bewoners hun intrek genomen de afgelopen jaren en de sfeer is goed en er worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd waar u desgewenst aan deel kunt deelnemen.
De ligging van dit appartement in Zeist is zeer gunstig doordat het appartementencomplex aan de rustige bosrijke parallel laan van de Arnhemse Bovenweg ligt met eigen- en openbare parkeerplaatsen. Met in de nabijheid de statige Slotlaan en het winkelcentrum Kerckebosch met een diversiteit aan winkels en een gezondheidscentrum met apotheek. Openbaar vervoer is er direct aan de Arnhemse Bovenweg.

Indeling: Entree, eenvoudige keuken in L-opstelling met koelvries-combinatie, verhoogd toilet, ruime woonkamer van ca. 28 m², met aansluitend de werk-/logeerkamer van ca. 20 m². De slaapkamer is ca. 16m2 met aangrenzend de badkamer, met instap/douche met een scheidingswand met aan de andere zijde een mogelijkheid om een wasmachine aansluiting te creëren.

Extra:
– In het souterrain is een eigen berging (7 m2) en een meerdere gemeenschappelijke fietsenstallingen.
– Ruim voldoende parkeergelegenheid.
– Veel voorzieningen voor creativiteit en “ontmoeten”.
– Het winkelcentrum Kerckebosch, maar ook het stadscentrum zijn op loopafstand.
– Kleine huisdieren zijn welkom
– Bushalte in de straat, station in de nabijheid, ziekenhuis in Zeist

Zie ook de website www.serviceflatmidland.nl.

Voordelig wonen:

Servicekosten = € 332 ;
Privé-uitgaven = € 98 (voorschot verwarming/water/kabeltelevisie).
Verwarmingskosten staan nu op gebruik vorige bewoner.
Heffingen = € 27 (ozb/rioolrecht/watersysteemheffing/zuiveringsheffing).

De prijs/prestatie verhouding is uniek!

Levensloopbestendig:

Voor het dagelijkse reilen en zeilen is er de administratie en technische dienst. Een basis-service die het woongenot ondersteunt.
Zorg is een persoonlijke aangelegenheid. U bent vrij om een zorg aanbieder te kiezen, waardoor er in “Mildand”, waardoor er daadwerkelijk sprake is van levensloopbestendig wonen.

In de servicekosten zijn opgenomen:

Huisvestingskosten – onderhoud gemeenschappelijke ruimten,installaties en interieur – onderhoud tuin en buitenterrein – verwarming en elektra van de algemene ruimten – opstalverzekering – brand- en inbraakbeveiliging – schoonmaakkosten en glas bewassing.

Overige en algemene kosten:
Management – administratie – Administrateur / technische dienst – algemene kosten.

Persoonlijke kosten (privé):
Verwarming appartement – Water – Kabel, Ziggo – Gemeentelijke lasten en heffingen.

Entreegeld coöperatie:
Aan de coöperatie is een éénmalig entreegeld verschuldigd ad. € 1.500,-.

Voor uitgebreide informatie over de Coöperatieve Vereniging en een afspraak voor een bezichtiging neem contact op met Sylvia Witteman 06-47038914.

FOTO’S

Spring naar toolbar