Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Links met informatie

Gemeente Zeist een innovatieve Fairtrade gemeente met behoorlijk veel voorzieningen voor Senioren. klik logo.


Je komt elkaar tegen bij Binnenbos, dé ontmoetingsplek in Kerckebosch-Zeist. Open, gastvrij en veelzijdig, met alle voorzieningen op maat. Van een wijkservicepunt en gezondheidscentrum, tot een muziekschool, sportzalen en zaalverhuur. Hoog Kanje 186 | 3708 DL | ZeistSamen voor Zeist ziet actieve maatschappelijke betrokkenheid als de beste waarborg voor een sterke samenleving. Steeds meer zoeken bedrijven aansluiting bij maatschappelijke thema’s en tonen bereidheid om deel te nemen aan gesprekken met gemeente. Bedrijven die deel zijn van de oplossing van maatschappelijke vraagstukken, voelen ook eigenaarschap en betrokkenheid. Met de ambitie2020 willen we gaan voor de uitdaging om alle bedrijven en ondernemers 1 werkdag geven aan een maatschappelijke organisatie.

 


Floqz inspireert en verbindt woningzoekenden. Ervaar de mogelijkheden op de woningmarkt.

Senior Wooncomfort neemt deel aan het forum met betrekking tot woningvraagstukken van onder andere senioren.

Klik op het linker plaatje……

 


Heeft u een kamer met aandacht?

Iedereen kan een kamer met aandacht aanbieden en iedere woonruimte kan een kamer met aandacht worden. Zoals een zolderkamer bij een alleenstaande moeder of ouderen thuis, boven een winkel, of in een studentenhuis.

 


 

Vriendschappelijk huisbezoek….

 


Laat u inspireren en creëer zelf een BLAUWE ZONE.

Het linker plaatje geeft toegang tot TIPS. Blauwe zones zijn gebieden waarvan de bevolking een specifieke levensstijl en leefomgeving deelt en waar de mensen meetbaar langer en gelukkiger leven. Lees hier Wikipedia

 


Gratis vervoer voor zelfstandig wonende ouderen in de wijken Kerckebosch en Hoge Dennen. Onlangs is de ‘Gouden Koets’ geïntroduceerd .Dit elektrisch aangedreven voertuig wordt ingezet om ouderen die slecht ter been zijn, gratis vervoer aan te bieden naar o.a. het ontmoetingscentrum Binnenbos, de huisarts, Albert Heijn Kerckebosch of anderszins. De ‘Gouden Koets’ voor 3 personen en de bestuurder. Achterop de e-car is ruimte voor maar liefst twee rollators of een inklapbare rolstoel. De “Gouden Koets” heeft een actieradius van 50 km en mag maximaal 45 km/u rijden. Een rit aanvragen? Bel: 0614320872.


Meer informatie over vervoer voor senioren klik hier….


U blij…Wij blij 😉