Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Samen voor Zeist

Samen voor Zeist ziet actieve maatschappelijke betrokkenheid als de beste waarborg voor een sterke samenleving. Steeds meer zoeken bedrijven aansluiting bij maatschappelijke thema’s en tonen bereidheid om deel te nemen aan gesprekken met gemeente. Bedrijven die deel zijn van de oplossing van maatschappelijke vraagstukken, voelen ook eigenaarschap en betrokkenheid. Met de ambitie2020 willen we gaan voor de uitdaging om alle bedrijven en ondernemers 1 werkdag geven aan een maatschappelijke organisatie.

 

Floqz inspireert en verbindt woningzoekenden. Ervaar de mogelijkheden op de woningmarkt.

Senior Wooncomfort neemt deel aan het forum met betrekking tot woningvraagstukken van onder andere senioren.

Klik op het linker plaatje……

 

Heeft u een kamer met aandacht?

Iedereen kan een kamer met aandacht aanbieden en iedere woonruimte kan een kamer met aandacht worden. Zoals een zolderkamer bij een alleenstaande moeder of ouderen thuis, boven een winkel, of in een studentenhuis.

 

 

 

Vriendschappelijk huisbezoek….

 

Blauwe zones zijn afgebakende gebieden waarvan de bevolking een specifieke levensstijl en leefomgeving deelt en waar de mensen meetbaar langer leven. Het concept ontstond uit het demografische werk van Gianni Pes en Michel Poulain naar regionale concentratie van honderdjarigen op Sardinië. Wikipedia

Spring naar toolbar