Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Links met informatie

Gemeente Zeist een innovatieve Fairtrade gemeente met behoorlijk veel voorzieningen voor Senioren. klik logo.

******************************************************

 

Laat u niet ombabbelen, klik op het plaatje voor de uitleg.


Je komt elkaar tegen bij Binnenbos, dé ontmoetingsplek in Kerckebosch-Zeist. Open, gastvrij en veelzijdig, met alle voorzieningen op maat. Van een wijkservicepunt en gezondheidscentrum, tot een muziekschool, sportzalen en zaalverhuur. Hoog Kanje 186 | 3708 DL | Zeist 

Floqz inspireert en verbindt woningzoekenden. Ervaar de mogelijkheden op de woningmarkt.

Senior Wooncomfort neemt deel aan het forum met betrekking tot woningvraagstukken van onder andere senioren.

Klik op het linker plaatje……


 

Laat u inspireren en creëer zelf een BLAUWE ZONE.

Het linker plaatje geeft toegang tot TIPS. Blauwe zones zijn gebieden waarvan de bevolking een specifieke levensstijl en leefomgeving deelt en waar de mensen meetbaar langer en gelukkiger leven. Lees hier Wikipedia

 


Gratis vervoer voor zelfstandig wonende ouderen in de wijken Kerckebosch en Hoge Dennen. Onlangs is de ‘Gouden Koets’ geïntroduceerd .Dit elektrisch aangedreven voertuig wordt ingezet om ouderen die slecht ter been zijn, gratis vervoer aan te bieden naar o.a. het ontmoetingscentrum Binnenbos, de huisarts, Albert Heijn Kerckebosch of anderszins. De ‘Gouden Koets’ voor 3 personen en de bestuurder. Achterop de e-car is ruimte voor maar liefst twee rollators of een inklapbare rolstoel. De “Gouden Koets” heeft een actieradius van 50 km en mag maximaal 45 km/u rijden. Een rit aanvragen? Bel: 0614320872.


Meer informatie over vervoer voor senioren klik hier….


De overgang van het werkende leven naar het pensioen is het begin van een nieuwe levensfase met spannende uitdagingen en mogelijkheden. Wanneer u werkt heeft u een dagelijkse structuur en verplichtingen, terwijl u tijdens uw pensioen meer vrijheid heeft om uw dag zelf in te delen.

 

Zodat de overgang naar het pensioen zo soepel mogelijk verloopt, geven wij u enkele tips, waarmee u uw pensioen goed kunt plannen. Wilt u meer lezen…..als u op het logo klikt dan treft u veel tips, we denken met u mee!


U blij…Wij blij 😉

Klik hier om meer te lezen……………..