Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Presentatie woongoedZeist

Beste mensen mijn naam is Sylvia Witteman en ik werk onder de naam Senior Wooncomfort. De werkzaamheden die ik voornamelijk uitvoer als makelaar voor senioren zijn de verhuur- en verkoopbemiddeling van senioren appartementen en de verkoop van de achterblijvende woning. Alles aangaande verhuizingen van senioren is voor mij bekend terrein en ik kan me verplaatsen in de doelgroep met compassie en geduld.

Het verhuur- en verkoopresultaat van de afgelopen 4 jaar bewijzen een opgebouwde expertise en in getallen kan ik deze als volgt uitdrukken: verhuur senioren appartementen 104 x, garages 3 x, verkoop senioren appartementen  62 x, verkoop garage 5x, verkoop achterblijvende woningen 11 x.

Deze getallen zijn ontstaan omdat ik gevraagd wordt voor bemiddeling bij appartementen complexen met veel verloop, waar ik gedurende mijn werkzaamheden kan zeggen; ‘ik heb succesvol mensen bemiddeld naar een appartement en de verloop binnen het complex binnen afzienbare tijd kunnen verlagen. ‘


Mijn werkwijze bestaat uit het werven van kandidaten via telefoon, mail en inschrijflijsten op meerdere actieve websites binnen mijn beheer voor senioren en openbare makelaarswebsites op het internet.

Ook heb ik ideeën over het toevoegen van service aan de huurders van WoonGoed Zeist in Park Boswijk door te adviseren over alles omtrent wonen met betrekking tot gezondheid, eten, verhuizen, transport en vervoer en juridische zaken door expertise uit mijn achterban.


Ik ben van mening dat ik huurders kan werven voor de doelgroep die Park Boswijk en WoonGoed Zeist voor ogen hebben en met een vliegende start een continue toestroom kan genereren voor het terugbrengen van de huidige leegstand.

De vergoeding hiervoor is per verhuur en gelijk aan maand huur. Bijvoorbeeld; wordt er een appartement voor Euro 750,- per maand verhuurd dan is mijn vergoeding Euro 750,- ex btw.

Mijn begeleiding van de huurder is van het eerste contact tot en met de sleuteloverdracht (waar ik dan op de achtergrond bereikbaar ben voor vragen), daarna gaat het volledige contact over naar WoonGoed Zeist. De verhuur is een combinatie met de bestaande verhuur procedure van WoonGoed Zeist.

De doelgroep senioren van 55+ weet mij al jaren te vinden. Ook het onderlinge informeren via mond-tot -mond reclame is hierbij van kracht. Wil u mij persoonlijk ontmoeten dan ben ik uiteraard bereikbaar voor overleg.

Graag tot ziens Sylvia Witteman 06-47038914.

visitekaartje seniorwooncomfort 

Visite kaartje                                                                     Link naar tevreden klanten referenties.

Spring naar toolbar