Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

TE HUUR Arn. Bovenweg 33-108 Zeist

TE HUUR Arnhemse Bovenweg 33-108 Zeist

Wij verwelkomen nieuwe bewoners met wooncomfort en luxe!

Kerckebosch Luxe Appartementen biedt een uniek concept binnen het palet van bestaande woonvormen. Speciaal ontwikkeld voor levensgenieters, mensen die hun kostbare tijd optimaal en vol overgave benutten. Met een appartement dat op alle fronten past, dagelijks comfort op topniveau, maar ook wellness en sportfaciliteiten binnen handbereik.

Uniek is dit concept dankzij de 24-uursservice en een pakket van uitgekiende comfortdiensten. Zo is er onder meer een bemande receptie, huismeester en nachtwacht. Hier is veilig en zelfstandig wonen tot in lengte van jaren gegarandeerd. Kerckebosch is een gemeenschap met leuke, levenslustige, eigenzinnige bewoners die midden in het leven staan. Mensen die zich onderscheiden op het gebied van levenslust, lifestyle en visie.

Er zijn verschillende typen appartementen:
• Vanaf 72m2 oplopend tot 143m2
• Nette keuken, voorzien van luxe apparatuur
• Eigen buitenruimte
• Ongelimiteerd gebruik van alle wellness en sportfaciliteiten
• 24-uursservice, receptioniste en huismeester
• Gratis WiFi in algemene ruimtes
• Eigen parkeerplaats

De foto’s in deze advertentie zijn van een 2 kamer appartement nummer 33-108 type C op de eerste etage. Makkelijk toegankelijk en rustig binnen en buiten in een prachtige omgeving nabij centrale centrum en winkelcentrum in de wijk en bossen!

De getoonde prijs is de kale huurprijs voor een 72m2 appartement, de servicekosten voor een dergelijke grootte bedraagt EUR 492,25

Wilt u binnenkort komen wonen dan ontmoeten wij u graag. Neem contact op met Sylvia Witteman
om verschillende beschikbare appartementen waaronder deze te bezoeken 06-47038914.

 

Foto’s

Spring naar toolbar