Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

TE HUUR Molenweg 50-206

TE HUUR GERENOVEERD Mirtehof 2 kamer appartement 50-206 Zeist Euro 720,- kale huur per maand.

Het complex is voor bewoners van 55 en ouder. Kleine huisdieren zijn welkom!

Het appartement
Mooi licht twee kamer appartement met open keuken en lichte woonkamer. Het appartement is voorzien van een ruime slaapkamer met grote ramen en een badkamer met ruime douche, een wastafel en toilet. Voorts beschikt de woning over een inpandige berging. Het appartement is voorzien van een videofoon en alarmoproepsysteem in woonkamer en slaapkamer. Het gehele appartement heeft een mooie laminaat vloer en keuken met 4 pits keramische kookplaat, schouw afzuigkap, combi-magnetron en koelkast met vriesvakje.

Service- en stookkosten
Maandelijks bedraagt het voorschot servicekosten € 179,00 en stookkosten van € 80,00. In dit bedrag zit inbegrepen de verwarming en de elektra in de woning en algemene ruimten, radio en tv, het waterverbruik, schoonmaakkosten van de algemene ruimten, tuinonderhoud, glasverzekering, gemeentebelastingen, alarmopvolging en een vaste bijdrage ten behoeve van de huismeester.

Borg is eenmalig en gelijk aan een maand kale huur.

Voor informatie en bezichtigingen maak een afspraak met Sylvia Witteman 06-47038914.

Er is een mogelijkheid om een aantal diensten in te kopen zoals boodschappenbezorging, wasservice, fysiotherapie ( in huis een zeer mooie ruimte) , kapper, pedicure, schoonheidsspecialiste, de warme maaltijd in het fraaie restaurant en u kunt gebruik maken van het winkeltje.

Het appartementencomplex heeft een bushalte aan de straat en ligt centraal tussen twee centra in. Wilt u huren dan maken we direct een afspraak!

FOTO’S