Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

TE HUUR Molenweg 50-405 Zeist

TE HUUR vanaf 55 jaar; 2 kamer appartement 50-405 Zeist Euro 615,- kale huur per maand.

Omdat er meerdere bewoners verhuisd zijn naar een locatie meer meer zorg, zijn er momenteel verschillende appartementen aan voor- of achterzijde van het complex op verschillende etages beschikbaar.

Afhankelijk van uw inkomen is huurtoeslag mogelijk.

Het appartementencomplex is voor bewoners vanaf 55 jaar.
Een klein huisdier is welkom.

Het appartement
Comfortabel twee kamer appartement met open keuken en lichte woonkamer op de vijfde etage met uitzicht op het park aan de achterzijde. Het appartement is voorzien van een slaapkamer met grote ramen en een badkamer met ruime douche, een wastafel en toilet. Voorts beschikt de woning over een inpandige berging. Het appartement is voorzien van een videofoon en alarmoproepsysteem in woonkamer en slaapkamer. Het uitzicht is aan de voorzijde op de Molenweg.

Service- en stookkosten
Maandelijks bedraagt het voorschot servicekosten € 179,00 en stookkosten van € 80,00. In de servicekosten zit inbegrepen de elektra in de woning en algemene ruimten, radio en tv, het waterverbruik, schoonmaakkosten van de algemene ruimten, tuinonderhoud, glasverzekering, onderhoud alarmoproepsysteem en een vaste bijdrage ten behoeve van de huismeester.

Borg is eenmalig en gelijk aan een maand kale huur.
De minimale huurperiode is 12 maanden.

Het appartement is bijzonder gunstig gesitueerd tussen het centrum van Zeist en het winkelcentrum van Kerckebosch in. U loopt vanaf het appartementen complex zo het bos in. De bushalte aan de weg en het station dichtbij, verder kan u gebruik maken van alle faciliteiten in Zeist en de recreatie gebieden op de Utrechtse Heuvelrug en daarbij ook alle voordelen die er vanuit het appartementencomplex gelden, waaronder het mooie restaurant!

Voor informatie en bezichtigingen, maak een afspraak met Sylvia Witteman 06-47038914.

Foto’s