Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

TE HUUR Molenweg 71 Zeist

TE HUUR Molenweg 71 Zeist  ADVERTENTIE FUNDA

TE HUUR recentelijk gerenoveerd 3 kamer appartement! Molenweg 71 3708 SK Zeist.

Op zeer aantrekkelijke, prachtige bosrijke locatie gelegen op zevenhonderd meter van het gezellige centrum van Zeist treft u dit 3 kamer appartement.

Op loopafstand van de bushalte, bent u onder andere snel bij het treinstation Driebergen-Zeist of de omliggende woonplaatsen. Ook de A12 en A28 zijn snel te bereiken vanaf het appartement. Bij het wooncomplex is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Goed verzorgd appartementengebouw. Via de centrale entree komt u bij de lift en het trappenhuis. Uw appartement beschikt over een intercom installatie en alarmoproepsysteem (nog af te sluiten abonnement voor alarmopvolging). De open keuken en de apparatuur zijn recentelijk vervangen en gunstig opgesteld in de woonkamer. Er is een half rond balkon om heerlijk buiten te zitten.

Het appartement ligt in de de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen. Een rustige, fijne en veilige buurt waar veel wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden zijn. Als u wilt dichtbij wilt wandelen kan dat aangrenzend op het landgoed Molenbosch.

Tevens treft u in de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen een winkelcentrum met onder andere een supermarkt, slager, delicatessenwinkel en drogisterij. Het nieuwe gezondheidscentrum met onder andere een huisartsenpraktijk en apotheek zijn in de afgelopen jaren nieuw gerealiseerd in deze innovatieve wijk.

Het mooie lichte hoek appartement ligt op de derde etage met uitzicht op het landgoed Molenbosch.

Leeftijd vanaf 55 jaar.

Omschrijving van het appartement nr. 71:

Aangeboden wordt een 3-kamer appartement met een ruime woon- en slaapkamer met half rond balkon. Het gehele appartement heeft een recent gelegde laminaatvloer. Vanuit de slaapkamer en de hal is de badkamer te bereiken en deze heeft een bijzonder ruime douchegelegenheid, wastafel met spiegel en verlichting en toilet en mogelijkheid tot plaatsen van een wasmachine. Er is een afgesloten inpandige berging en hier hangt de elektrische- eigen boiler. In de woonkamer is recentelijk een NIEUWE open keuken gesitueerd in een L- opstelling met NIEUWE apparatuur. Er is een derde kamer waar u een kantoortje of logeerkamer van kan maken. Aan de voor- en achterzijde van het appartementencomplex kunt u genieten van het omliggende park.

Mogelijkheden samengevat:
– Wonen in een 3 kamer hoek appartement met mooi uitzicht.
– NIEUW geplaatste keuken met apparatuur en laminaat vloer in het gehele appartement.
– In het complex een restaurant, pedicure, kapsalon, fysiotherapie.
– Wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving.
– Bij het wooncomplex is ruim voldoende parkeergelegenheid.
– Aantrekkelijke omgeving.
– Openbaar vervoer in de buurt.
– Dicht bij A12 en A28.
– Geschikt voor zelfstandige bewoning.
– Gezondheidscentrum in de wijk + Ziekenhuis in Zeist.

Maandelijkse kosten:
Kale huur Euro 1095,-.
Servicekosten Euro 120,- per maand (inclusief verwarming).
Bijkomende kosten, elektra, water, gemeentelijke lasten, tv, internet en televisie.
Minimale huur 12 maanden. Borg: gelijk aan een maand kale huur.

Wil u op korte termijn komen wonen neem dan contact op met Sylvia Witteman – 06-47038914.

Spring naar toolbar