Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

TE HUUR Molenweg 82 Zeist

TE HUUR Molenweg 82 Zeist

TE HUUR 3 kamer hoek appartement! Molenweg 82 3708 SK Zeist.

Op zeer aantrekkelijke, prachtige bosrijke locatie gelegen op zevenhonderd meter van het gezellige centrum van Zeist treft u dit 3 kamer appartement.

Op loopafstand van de bushalte, bent u onder andere snel bij het treinstation Driebergen-Zeist of de omliggende woonplaatsen. Ook de A12 en A28 zijn snel te bereiken vanaf het appartement. Bij het wooncomplex is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Goed verzorgd appartementengebouw. Via de centrale entree komt u bij de lift en het trappenhuis. Uw appartement beschikt over een intercom installatie en alarmoproepsysteem. De keuken is open en gunstig opgesteld in de woonkamer. Er is een half rond balkon om heerlijk buiten te zitten.

Het appartement ligt in de de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen. Een rustige, fijne en veilige buurt waar veel wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden zijn. Als u wilt dichtbij wilt wandelen kan dat aangrenzend op het landgoed Molenbosch.

Tevens treft u in de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen een winkelcentrum met onder andere een supermarkt, slager, delicatessenwinkel en drogisterij. Het nieuwe gezondheidscentrum met onder andere een huisartsenpraktijk en apotheek zijn in de afgelopen jaren nieuw gerealiseerd in deze innovatieve wijk.

Het mooie nieuwe appartement ligt op de vierde etage met uitzicht over de Molenweg.

Leeftijd vanaf 55 jaar.

Omschrijving van het appartement nr. 82:

Aangeboden wordt een 3-kamer appartement met een ruime woon- en slaapkamer met half rond balkon. Het gehele appartement heeft een vinyl met hout-look vloer. Vanuit de slaapkamer en de hal is de badkamer te bereiken en deze heeft een bijzonder ruime douchegelegenheid, wastafel met spiegel en verlichting en toilet en mogelijkheid tot plaatsen van een wasmachine. Er is een afgesloten inpandige berging en hier hangt de elektrische- eigen boiler. In de woonkamer is een open keuken gesitueerd in een L- opstelling. De verhuurder levert een nieuwe vrijstaande koel-vries combinatie en een rvs fornuis met keramische kookplaat en oven, er is een schouw afzuigssyteem. Er is een derde kamer waar u een kantoortje of logeerkamer kan maken. Aan de voor- en achterzijde van het appartementencomplex kunt u genieten van het omliggende park.

Mogelijkheden samengevat:
– Wonen in een 3 kamer hoek appartement met extra zijraam.
– In het complex een restaurant, winkel, pedicure, kapsalon, fysiotherapie.
– Huisdieren zijn welkom.
– Wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving.
– Bij het wooncomplex is ruim voldoende parkeergelegenheid.
– Aantrekkelijke omgeving.
– Openbaar vervoer in de buurt.
– Dicht bij A12 en A28.
– Geschikt voor zelfstandige bewoning.
– Zorg binnen handbereik+Gezondheidscentrum in de wijk+Ziekenhuis in Zeist.

Maandelijkse kosten:
Kale huur Euro 1000,-.
Servicekosten Euro 115,- per maand (inclusief verwarming).
Bijkomende kosten, elektra, water, gemeentelijke lasten, tv, internet en televisie.
Borg; gelijk aan een maand kale huur.

Wil u op korte termijn komen wonen neem dan contact op met
Sylvia Witteman – 06-47038914.

Foto’s