Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

TE HUUR Park Boswijk 654

TE HUUR mooi gerenoveerd 2 kamer appartement met tuintje voor bewoners vanaf 55 jaar.

U kunt wonen op een mooie locatie op de Utrechtse heuvelrug in Doorn. In dit appartementencomplex worden er meerdere faciliteiten geboden waaronder een restaurant, winkel, centrale receptie, maar ook een bibliotheek, muziekruimte, en een kapper en pedicure. Deze voorzieningen liggen geclusterd in het centrale hart van het park;de Brink. Het hele appartementencomplex is afgelopen periode aan de buitenzijde maar ook zeker in de appartementen op meerdere gebieden gerenoveerd. U komt dus wonen in een appartementencomplex waar hard is gewerkt om uw wooncomfort aanzienlijk te verhogen.
Deze verhuurbemiddelaar Senior Wooncomfort begeleid u op weg naar uw nieuwe thuis. Velen mensen gingen u reeds voor!

Indeling appartement 55m2 in de Cedar (C) vleugel op de begane grond:

Entree, hal met toilet en meterkast. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje.
Toegang tot de woonkamer met open keuken. De complete hoekkeuken is voorzien van een aanrechtblad met spoelbak, koelkast, keramische 4-pits kookplaat, combi oven/magnetron en rvs schouw afzuigkap en een vaatwasser.

De woonkamer is licht en biedt toegang tot het balkon met een fraai uitzicht over de tuin.
Ruime slaapkamerruimte met aangrenzend de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche en een wastafel met verlichting.

Separate berging in het appartement, naast de badkamer, voorzien van met wasmachineaansluiting.
In het souterrain van het appartementencomplex bevindt zich een aparte berging. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het betreft een appartement behang-klaar. De verhuurder betaald uw vloer als u voor het einde van het jaar komt wonen. Informeer en maak een bezichtiging afspraak met Sylvia Witteman via 06-47038914.

Park Boswijk 654, 3941 AP Doorn

Huurprijs per maand:
€ 802,64  kale huur.
€ 220,45 servicekosten (inclusief € 27,50 bijdrage zorg en veiligheid).
€ 66,- voorschot elektra, water, verwarming.

Huisdieren zijn welkom.

FOTO’S