Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

TE HUUR Park Boswijk 661 Doorn

TE HUUR mooi gerenoveerd 2 kamer appartement met balkon  € 782,32.

WoongoedZeist biedt aan zelfstandig wonen voor 55+ers.

Park Boswijk is een seniorenresidentie op een mooie locatie op de Utrechtse heuvelrug in Doorn. Naast dat het een unieke locatie is om te wonen, worden er meerdere faciliteiten geboden waaronder een restaurant, winkel, centrale receptie, maar ook een bibliotheek, muziekruimte, en bijvoorbeeld een kapper en een pedicure, om het woongenot compleet te maken. Deze voorzieningen liggen geclusterd in het centrale hart van Park Boswijk; de Brink. Deze zal op korte termijn helemaal aangepast worden aan de hedendaagse normen. Het hele appartementencomplex is afgelopen periode aan de buitenzijde maar ook zeker in de appartementen op meerdere gebieden gerenoveerd. U komt dus wonen in een appartementencomplex waar hard is gewerkt om uw wooncomfort aanzienlijk te verhogen. Deze verhuurbemiddelaar Senior Wooncomfort begeleid u op weg naar uw nieuwe thuis. Velen mensen gingen u reeds voor!

Indeling appartement 55m2 in de Cedar (C) vleugel op de eerste etage:

Entree, hal met toilet en meterkast. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje.
Toegang tot de woonkamer met open keuken. De complete hoekkeuken is voorzien van een aanrechtblad met spoelbak, koelkast, keramische 4-pits kookplaat, combi oven/magnetron en rvs schouwafzuigkap en een vaatwasser.
De woonkamer is licht en biedt toegang tot het balkon met een fraai uitzicht over de tuin.
Ruime slaapkamerruimte met aangrenzend de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.
Separate berging in het appartement, naast de badkamer, voorzien van met wasmachineaansluiting.
In het souterrain van het appartementencomplex bevindt zich een aparte berging. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenstalling.

De vloer wordt kaal opgeleverd en de wanden behangklaar. Momenteel hebben we een leuke ACTIE. Informeer en maak een afspraak met Sylvia Witteman via 06-47038914.

Park Boswijk 661, 3941AR Doorn

Huurprijs per maand:
€ 782,32  kale huur.
€ 220,45 servicekosten (inclusief € 27,50 bijdrage zorg en veiligheid).
€ 66,- voorschot elektra, water, verwarming.
Geen waarborgsom.

Mogelijkheid tot het huren van een garagebox voor € 100,- per maand.

Uw huurovereenkomst sluit u via Senior Wooncomfort met WoongoedZeist.

FOTO’S