Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

TE KOOP Oldenborgh 61 Zeist

TE KOOP een GOED onderhouden en instap-klaar twee kamer-appartement van 63 m² in “De Oldenborgh”, gelegen op de 5e verdieping, met een prachtig uitzicht op het landgoed Molenbosch en de fraaie tuin van het appartementencomplex.

De bewoners zijn 50 jaar of ouder.
Dit appartementencomplex ligt op een gunstige locatie met ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex. Op korte afstand van het centrum van Zeist en op loopafstand van het winkelcentrum “Kerckebosch”.
In dit winkelcentrum treft u het nieuwe gezondheidscentrum met huisartsen, fysio- en ergotherapeuten en een apotheek, delicatessen winkels, drogisterijen en een grote supermarkt.

Voor het complex bevinden zich twee bushaltes, de bus brengt u onder andere naar het station Driebergen-Zeist. Ook de snelweg zoals de A-12 is vanuit “De Oldenborgh” uitstekend bereikbaar.

Indeling appartement:
Ruime entree, videosysteem, garderobekast ( waar de boiler is ingebouwd) en een toiletruimte met een fonteintje.
Nette keuken, aan de voorzijde gelegen, voorzien van een 2 pits keramische kookplaat en een ruime inbouwkast/opbergkast.

Mooie doorzon woonkamer, met toegang tot het op het zuidwesten gelegen balkon, met een prachtig vrij uitzicht. Het balkon is voorzien van een handmatig bedienbaar zonnescherm.

Ruime en lichte slaapkamer, tevens toegang tot op het zuidwesten gelegen balkon.

Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer met douche en een wastafel met meubel een wasmachine- aansluiting en wandradiator. De badkamer is betegeld.

Het hele appartement is voorzien van mooi strak afgewerkte behangen wanden, dubbele beglazing en vloerbedekking.

Aan de gang zijde van het appartement, aan de voorzijde van het appartementencomplex bevindt zich een 2de balkon.

Een mooi appartement, instap-klaar!
Berging
In de onderbouw van het complex is een privé berging aanwezig.
Afmetingen:
Woonkamer 7,50 x 4,00 meter
Slaapkamer 4,10 x 4,00 meter
Keuken 2,63 x 1,70 meter
Badkamer 2,23 x 1,66 meter
Hal 3,85 x 1,30 meter

Bijzonderheden:
– Het hele appartement is netjes afgewerkt;
– Stoffering, zowel de vloer als raambekleding;
– Het entreegeld voor een twee kamer appartement bedraagt € 2.550,- en is éénmalig,
wanneer er getransporteerd wordt bij van Rhijn Notarissen te Zeist, zijn de kosten van de overdracht inclusief dit bedrag;
– De servicekosten bedragen € 386,30 per maand, hier zit onder andere bij in: de opstalverzekering, de gemeentelijke belastingen, een tv abonnement van Ziggo, water, etc.;
– Huisdieren ( hond/kat) zijn niet toegestaan.

De Oldenborgh algemeen:
De Oldenborgh is een coöperatieve vereniging. Dit betekent dat u een woonrecht koopt in deze vereniging. U bent daarmee economisch eigenaar van het appartement, dat u dan ook geheel naar eigen inzicht kunt aanpassen. Als economisch eigenaar is het niet mogelijk om een hypotheek te verkrijgen voor dit appartement. Er is uitsluitend een ondergrens voor de leeftijd van 50 jaar van toepassing, geen bovengrens. Wel worden bewoners geacht om zelfstandig te functioneren. Er vindt altijd een kennismakingsgesprek plaats met het bestuur van De Oldenborgh.

U bent van harte welkom als nieuwe bewoner en we laten u graag op afspraak het appartement zien.
Neem contact op met Senior Wooncomfort- Sylvia Witteman op 06-47038914.