Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Tijdelijke of definitieve scheiding?

Bent u minimaal 55 jaar en overweegt u een tijdelijke of definitieve scheiding, wij hebben per direct huisvesting voor u.

De enige constante factor in het leven, is ‘verandering’.

Net nu alles in kannen en kruiken lijkt en u uitkijkt naar een welverdiend pensioen, doen zich problemen voor. Als u zoekt naar een tijdelijke retraite of een plek voor een individuele ‘doorstart’ in een mooie omgeving op de Utrechtse Heuvelrug dan bent u welkom. We zijn flexibel in onze overeenkomsten met de huurders. We willen u graag onze fijne comfortabele appartementen aanbieden waar u zo in kunt. Er wordt geen waarborgsom gevraagd en de huur is bijna all-in.

Het enige voor uw eigen rekening zijn telefoon-internet-televisie en de gemeentelijke lasten. De huurprijs bevat zelfs voorschot elektra, verwarming en watergebruik. Dit alles om de zorgen te verminderen en u te laten wonen in een duurzaam, kwalitatief goed verbouwd appartement in een complex waar er hard is gewerkt om het comfort te verhogen in een rustige omgeving in het midden van het land.

Vanaf uw ‘eigen’ of openbare parkeerplaats bent u snel bij uw appartement en u kunt mogelijk gebruik maken van alle faciliteiten in het complex, zoals een winkel een post-agentschap, een restaurant, fysiotherapeut en meer…. Het openbaar vervoer is goed geregeld en u zit qua uitvalswegen ook gunstig.

Maak een afspraak en kom langs om te bekijken of wat wij bieden u past….u bent van harte welkom!

Er zijn meerdere appartementen per direct beschikbaar, al of niet gemeubileerd.

FUNDA

Direct contact met Senior Wooncomfort

Onderstaande tekst komt van betrokken integere partij (bronvermelding zie onder) die u kan begeleiden in moeilijke tijden:

Senioren en Scheiding:
De financiële en juridische kant bij een scheiding op oudere leeftijd is een belangrijk onderwerp. Er moeten afspraken gemaakt worden over het Inkomen na de scheiding, AOW-uitkering of pensioenen na de scheiding.
De bezittingen, de eigen woning, het gespaard vermogen en de eventuele schulden worden besproken en verdeeld.
Eventuele erfenissen die je zelf hebt ontvangen en de schenkingen die je wellicht al hebt gedaan worden meegenomen in de besprekingen.
Emotionele kant: Afsluiten en verwerken van een lang huwelijk. Niet tot de dood ons scheidt….
Het maken van een nieuwe start, wat is er voor nodig? Hoe ga je om met gemeenschappelijke vrienden na de scheiding?
Daarnaast is een ouder stel dat gaat scheiden te maken met de kinderen en hun kleinkinderen. Na de scheiding blijven jullie wel opa en oma van de kleinkinderen en we bespreken op welke manier je na de scheiding nog samen op verjaardagen van de kinderen en kleinkinderen kunt en wilt komen. Om meer te lezen klik op de bronvermelding.
Bronvermelding:
Klik hier

CONTACT