Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Werkgebied Zeist e.o.

Werkgebied Zeist e.o. van makelaar van senioren appartementen.

Appartementen in de Parkflat te Amersfoort
De appartementen in de Parkflat hebben standaard drie kamers, er zijn ook woningtypen met vier kamers. De penthouses hebben vier kamers en een groot dakterras. Tevens zijn de penthouses voorzien van de mogelijkheid een open haard te plaatsen. Er is een aantal garages en carports beschikbaar en een aantal parkeerplaatsen. Wonen in Parkflat betekent naast woongenot een maximum aan privacy, veiligheid en zekerheid.

CONTACT

 


Er zijn 4 type appartementen in Mirtehof, hieronder ziet u het overzicht. De huurprijzen zijn opgebouwd uit kale huur, servicekosten en stookkosten. De servicekosten a € 179,00 en stookkosten a € 60,00 zijn voor alle appartementen gelijk.
Op alle type appartementen kan afhankelijk van de hoogte van uw inkomen huur toeslag aangevraagd worden bij de gemeente.

www.mirtehofwonen.nl

CONTACT

 


 Alle ruime 3- kamer appartementen beschikken allen over een open keuken, woonkamer, ruime badkamer, slaapkamer, extra kamer, berging en een balkon of terras.

Er zijn ook veel voorzieningen voor uw persoonlijke veiligheid t.w. alarmeringssysteem, huistelefoon en een aansluiting op de brandmeldinstallatie.

De Bladerkroon : De kroon op een mooie en veilige woonomgeving.

 

 


nieuw-beerschoten-zeist_1Nieuw Beerschoten is een ruim opgezet appartementencomplex aan de Laan van Rijnwijk te Zeist. Het landgoed maakt deel uit van de ‘Stichtse Lustwarande’. Door de gunstige ligging in het overgangsgebied van zand – naar kleigrond is het drie hectare grote park bijzonder geschikt voor een gevarieerde aanleg: van vele boomsoorten, waterpartijen, kleurige bloemperken en onder meer een Japanse tuin. Dit alles maakt het park tot een fraaie omlijsting van de woonomgeving.

Parkflat Nieuw Beerschoten Laan van Rijnwijk 1, 3709 JL Zeist  030 – 6913248

www.nieuwbeerschoten.nl

 


midland-62

Serviceflat Midland Arnhemse Bovenweg 12

3708 SH Zeist

030 – 691 69 53 www.serviceflatmidland.nl

follow me on pinterest Folder

 

 

 

 


serviceflat de oldenborgh zeist

Serviceflat De Oldenborgh

Arnhemse Bovenweg 16

3708 TA Zeist

030 – 691 74 61

www.oldenborgh.nl

 

 


Entree

”Parkflat Nijenhove” ligt even buiten het centrum van Zeist, aan de rand van het Molenbosch, waar het direct vanuit de flat heerlijk wandelen is. De appartementen en de loggia’s zijn gelegen op het zuidoosten en bieden een vrij uitzicht op onze tuin en de mooie omgeving.

Parkflat Nijenhove Arnhemse Bovenweg 18

3708 TB Zeist 030 – 691 54 81 www.parkflatnijenhove.nl

 

 


beukenhorstdriebergen_68

Parkflat Beukenhorst is gelegen aan de oostelijke rand van Driebergen aan de doorgaande weg naar Doorn. Driebergen-Rijsenburg ligt in het midden van het land en behoort tot de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De omgeving is ‘groen’: een landelijk gebied met veel bossen en weidegebied. De dorpskern van Driebergen ligt op ongeveer een kilometer afstand. Parkflat Beukenhorst bestaat uit 86 appartementen; er zijn twee-, drie- en vierkamerappartementen en een aantal ruimten voor algemeen gebruik.

Beukenhorst is gelegen in een fraai park dat alleen voor bewoners toegankelijk is. Bijna alle appartementen hebben uitzicht op dit park. Het park is zeker ook geschikt om er een wandeling te maken, langs de vijver neer te strijken op een van de vele bankjes, of jeu de boules te spelen. Naast de schitterende tuin beschikt Parkflat Beukenhorst over diverse faciliteiten.

Parkflat Beukenhorst Beukenhorst 1a, 3972 HA Driebergen-Rijsenburg 0343 – 514127 www.serviceflatbeukenhorst.nl


Serviceflat Vereniging De Hobbemaflat
De Hobbemaflat is een markant gebouw uit de jaren vijftig. Het bestuur en bewoners zijn actief met het gebouw en het ‘landgoed’ bezig; de staat van onderhoud is goed, het afwerkingsniveau is hoog. Onze kracht is eenvoud, een unieke locatie en onze visie betreffende plezierig wonen. Houdt u van contact of gaat u liever alleen uw gang? Alles is mogelijk, u hoeft niets, u mag.
Hobbemalaan 24 3723 ES BILTHOVEN
Telefoon: 030-2292424 (receptie) of 030-2292454
receptiehobbema@kpnmail.nl

Bekijk de website van de Hobbemaflat, door hier te klikken...

Spring naar toolbar