Comfortabel wonen met Senior Wooncomfort

Aardige woorden van cliënten

 

 

 

 

 

 

 

 

Betrokken en vriendelijk, voegen wij direct de daad bij het woord en dat pakt vaak bijzonder goed uit, dat vinden anderen ook;

” Deskundige en zeer plezierige bemiddeling. Een efficiënte werkwijze, met gevoel voor details en omstandigheden, hebben in een vlotte overdracht geresulteerd. Zeer tevreden daarover!”
*
U heeft waarschijnlijk geen idee hoe blij ik met het appartement en met u ben. 
*
Allereerst onze complimenten voor de waardevolle insteek van uw makelaarschap. De betekenis die u eraan geeft en de wijze van publicatie onderscheiden u van vele anderen.
*
Dank voor je goede zorgen, ben blij met je…
*
Voor de verkoop van mijn moeders flat in Zeist heb ik Seniorenwooncomfort benaderd van Sylvia Witteman. Dit bleek een goede keuze. Zeer prettige samenwerking, goede en snelle communicatie rondom iedere stap die werd gemaakt. Sylvia ont zorgt, regelt, adviseert, bemiddelt en begeleidt het gehele verkooptraject. Heel prettig, zeker na een stressvolle periode van overlijden van mijn moeder. En de flat, die was na 3 weken verkocht! Super.
*
Nogmaals dank voor je begeleiding op weg naar de sleuteloverdracht, Sylvia!
En ongetwijfeld tot ziens.
*
De bloemen zijn je van harte gegund. Wij zijn erg blij met de prettige samenwerking.
*
Ook voor jou de allerbeste wensen en dat we nog maar lang mogen samenwerken!
*
Geweldig goed nieuws weer. Fijn dat alles zo voorspoedig verloopt. Ik wacht verdere post af.
*
Dank voor je zorgvuldige begeleiding! En mooi dat het allemaal gelukt is! Ik ben heel blij dat P. er gelukkig mee is! En jij kunt nu een rustig weekend hebben.
*
Onze dank is niet uit te spreken wij zijn blij met ene Sylvia groetjes en tot hoors.
*
Nogmaals hartelijk dank voor al je inzet. Een lichtpuntje aan dit hele verhaal, wij hebben jou leren kennen.
*
En het moet gezegd: de samenwerking was inderdaad prettig en je regelt zaken goed, dat is fijn.
*
Jou wil ik heel erg bedanken voor je enorme inzet !! Je bent een kei !!
*
Heel veel dank en echt grote waardering voor je inzet, medeleven en zorg waarmee je dit behandelt, voelt echt goed aan om snel thuis te voelen. Geweldig ook hoe je het meehelpt in te richten.
*
Nogmaals dank voor alles, en veel geluk en ook nog sterkte met alles, was goed!
*
Sorry mijn naam is Corry, krijg ik nog een tweede kans? volgende week of zo, m’n leven is een beetje warrig momenteel, en ik er bij (net 90 geworden…) yours, M.
*
De samenwerking tussen ons heb ik altijd als zeer prettig ervaren, we hebben altijd een goed, effectief en een relaxed contact gehad.
*
Beste Sylvia, wat ontzettend lief van je !! Je bent te goed voor deze wereld.
*
Fijn voor je begrip en professionaliteit in ons gesprek vanochtend. Ik zie ernaar uit om het contract te tekenen.
*
Hartelijk dank Sylvia! Zal ik doen. Wat fijn dat je altijd zo snel en accuraat bent.
*
Dank je wel voor vandaag. Mijn moeder knapt zienderogen op nu ze dit weet. Ze zei nog ik heb niet alleen een huis gekregen maar ook een leven. Daar doelde ze op de nieuwe mensen en het werk wat ze eventueel kan gaan doen. Fijne avond.
*
Fantastisch nieuws! Je hebt mooi werk geleverd! En leuk om te horen dat er ineens zoveel serieuze belangstelling was voor het appartement na wekenlang stilte. Ik ben het helemaal met je eens dat het onder de meest gunstige voorwaarden is verkocht. Voor de vraagprijs nog wel. Dank je voor je inzet en werk.
*
Nou…. Direct al !!…. Je bent fantastisch!!
Hartelijk dank (nogmaals) voor alle hulp die je hebt gegeven!
*
Jij ook GEFELICITEERD!
En ook HARTELIJK BEDANKT!
Deze klus heb je vooral zelf heel goed geklaard. Altijd een adequate terugkoppeling, snel en ook op elk moment van de dag!
Mijn moeder is natuurlijk blij dat haar appartement zo vlug is verkocht, maar vond vooral het met je delen van haar patatjes heel gezellig!
Bedankt voor je werk en de prettige samenwerking.
Veel succes en plezier gewenst!
*
Het is nu definitief ook best wel een beetje raar maar fijn dat alles zo goed verlopen is.
Ik denk dat het december wordt dat ik de fam. B. ga bezoeken en zal je hiervan op de
hoogte houden. Alvast succes met al je werkzaamheden verder. En natuurlijk heel erg bedankt voor je begeleiding bij de verkoop etc. van het appartement van mijn moeder.
Tot binnenkort.
*
Hartelijk dank voor de meterstanden en de hele fijne samenwerking bij de verkoop en verdere afhandeling en hulp !
We hopen je nog een keer hier te zien. Verder erg veel succes met al je drukke werkzaamheden , ondanks de werkdruk maak je altijd een hele prettige rustige en ontspannen indruk ,dank daarvoor.
*
Ik wil je graag nogmaals heel erg bedanken voor het zo voorspoedig en snel afsluiten van de verkoop van de flat van mijn moeder. Fantastisch! Ook namens mijn beide broers hartelijk dank!
*
Dank voor de begeleiding bij de verkoop afgelopen zomer. Mijn vader heeft het contact met u als plezierig ervaren.
*
Gistermiddag was ik uitgenodigd om de vergadering bij te wonen. Erg interessant. Oude en relatief nieuwe bewoners door elkaar. Veel informatie. Jouw naam werd nogal eens genoemd en ik was onder de indruk van alle lovende kritiek die men had. Die wilde ik jou graag doorgeven, want zoals ik al eens eerder heb geschreven je betrokkenheid en bewogenheid, werd nog eens bevestigd. Maar houd je balans in de gaten. Nog een fijne dag verder.
*
Heel hartelijk dank voor de inspanningen die je voor mij hebt geleverd zowel gisteren als eerder. Ik voel dat ik een goede beslissing heb genomen, mede door de rust die jij me gaf/geeft.
*
Wat mij betreft sloten we deze, voorlopig laatste bezichtigingen, vruchtbaar af. Mede door jouw coaching was er steeds een onmiddellijke evaluatie en reflectie, daardoor bleef het contact open, eerlijk en plezierig. Nogmaals hartelijk dank daarvoor!!
*
Vorige week was de overdracht van de flat naar de nieuwe eigenaar.
Ik wilde je nog even bedanken voor alles. Fijn dat de flat zo snel verkocht is. Mijn zus en ik hebben de nieuwe bewoonster nog gezien bij het ondertekenen van de formulieren. Dat was leuk, en fijn dat ze zo blij is met haar nieuwe plek!
Leuk ook dat we elkaar indertijd nog even gesproken hebben. Het is bijna een jaar geleden dat ons moeder bezig ging met de aankoop van de flat, en nu dus weer verkocht. Dat is snel gegaan, dingen kunnen toch raar en onverwacht lopen. Ze zal het leuk hebben gevonden dat jij de flat voor ons verkocht hebt!
*
Ik heb diepe bewondering voor jou, voor deze monsterklus, die je hebt afgehandeld.
*
de samenwerking was als een geoliede machine;-)
*
Dank ! Mooie prijs, ben ik blij mee. Super gedaan.
*
Ben erg blij met je hulp vandaag! Dank. Weer super opgepakt !
*
Hartelijk dank voor de uitgebreide bezichtiging en je snelle reactie wb de stukken. Ik heb goed nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat het huis niet de juiste keus is voor mij. Zowel qua huis als qua locatie. Ik wens je veel succes bij de verkoop die ongetwijfeld snel zal gaan, en dank je nogmaals voor je vriendelijkheid!!