Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Contact met Sylvia Witteman van Senior Wooncomfort

 

Mijn werk voor Senior Wooncomfort is ontstaan doordat ik zelf in een seniorencomplex ben gaan wonen. Dit was mogelijk omdat er bij dit appartementencomplex in de statuten staat dat de entree leeftijd vanaf 40 jaar is.

Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met de woon- en leef wensen van de senioren in mijn directe omgeving. De diensten zijn gegroeid in de afgelopen 5 jaar. De onderneming “Senior Wooncomfort” heeft een snelle ontwikkeling doorgemaakt.

 

Mijn slogan: “Met oog voor detail en hart voor de zaak creëren we voor mensen een rustpunt”, is wat ik uitdraag in de meest ruime zin. Ik laat mensen vertrouwen op hun eigen handelen bij veranderende processen in hun leven. Graag ontmoet ik u binnenkort!

Laan van Rijnwijk 1-A24 3709 JL Zeist E: seniorenflat@gmail.com M: 06-47038914

seniorwooncomfort_banner achter vliegtuig_zeist