Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Woonservice

Woonservice aanbod:

1 grote en kleine klussen in en om uw woning

2 verhuizingen voor senioren

3 verzorgen van een energielabel voor woningen

 

1 Van de Kamp: voor al uw werkzaamheden in en om uw woning. Bouwkundig advies op maat.

Dit samenwerkend drietal, vader en 2 zoons, zijn allround in alle voorkomende zaken in en om de woning EN ook allen specialist op hun eigen gebied. Met de verschillende karakters vormen ze een krachtig team, dat (bijna) alle opdrachten kan aannemen;

(Maas) Van de Kamp- Bouwkundig advies op maat, aannemer voor bouwkundig- advies en uitvoering en begeleiding hier in.


(Arnout) Installatie- en onderhoud van de Kamp, timmerman en cv installateur, ook voor al uw loodgieterswerk.


(ArdJan) Timmer- en afbouw van de Kamp; timmerman, tegelzetter, afbouwen, stukadoor, schilder, elektra werk, plaatsen en stellen apparatuur, kasten op maat.


Accuraat, netjes, betrokken, expertise, afwerkniveau is hoog, makkelijk in de omgang met allerlei verschillende klanten. Regio: Zeist, Driebergen, Doorn, de Bilt. Tijdspad: grote opdrachten in overleg, altijd in de korte toekomst zijn ze altijd nu aan een opdracht bezig en kunnen mogelijk binnen 2 a 3 maanden starten. Kleine opdrachten mogelijk tussendoor.

Maas van de Kamp, Mobiel: 06-83709220 Email: bouwkundigadviesvandekamp@kpnmail.nl

REVIEWS geschreven door hun klanten

WEBSITE

_____________________________________________________________________


2 Seniorenverhuizing: verhuizen naar een kleinere woning
Woningontruiming Regionaal heeft een speciale service voor senioren die gaan verhuizen. Wanneer u van groot naar klein verhuist, bijvoorbeeld van een ééngezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij praktische hulp in alle regio’s van Nederland.

Woningontruiming met heldere communicatie en duidelijke werkwijze

De familie haalt eerst alle dierbare spullen uit het huis, voordat Woningontruiming Regionaal voor een spoedige, professionele ontruiming en oplevering van het huis zorgt.

De directe familie/ executeur testamentair zegt de huur op.

Bij sprake van een koopwoning regelt de directe familie/ executeur testamentair dit samen met een makelaar.

Woningontruiming Regionaal verwijdert alle meubels en overige inboedel uit de woning, waarbij zoveel mogelijk wordt hergebruikt via de goede doelen waarmee wordt samenwerkt.

Mogelijke veilingspullen worden apart gehouden en naar het veilinghuis gebracht. Heeft u per ongeluk waardevolle spullen over het hoofd gezien dan worden deze tijdens de woningontruiming apart gehouden en voor u bewaard.

Tapijt, zeil, laminaat, tegelvloeren wordt op zorgvuldige en professionele wijze verwijderd.

In alle muren en plafonds worden de spijkers, schroeven en pluggen verwijderd en de gaatjes hiervan worden netjes gedicht.

Op alle elektrapunten worden kroonsteentjes geplaatst en indien nodig voorzien van centraaldoosdeksels.

Woningontruiming Regionaal verzorgt zo veel mogelijk alle werkzaamheden die nodig zijn om het huis naar tevredenheid op te kunnen leveren. Zo ook herstel-, sloop- of tuin werkzaamheden.

Wij zorgen ervoor dat de oplevering van het huis zo spoedig mogelijk, maar zeker binnen de gestelde termijn plaatsvindt.

Wanneer u dat wilt, verzorgt Woningontruiming Regionaal de voor- en eindinspectie met de verhuurder of makelaar.

Desgewenst worden nutsvoorzieningen ook opgezegd

Kortom, de zorgen worden u volledig uit handen genomen als het gaat om de woningontruiming en alle praktische afwikkelingen rondom de oplevering aan de verhuurder of verkoper of diens makelaar. Woningontruiming Regionaal zorgt ervoor dat de inboedel in het huis op zorgvuldige en professionele wijze wordt verwijderd, waarbij zoveel mogelijk wordt hergebruikt. Nadat het huis bezemschoon is gemaakt, wordt deze zonder problemen opgeleverd aan de verhuurder of verkoper of diens makelaar.

Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek wanneer u contact met ons opneemt.

Lees meer op de website door hier te klikken.


3 Wenst u een energielabel, snel en secuur gemaakt door een expert, dan zullen wij u hierin begeleiden.