Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

AANBOD  U kunt hierop klikken voor ons huidige online aanbod op Funda te zien. 

 

Mensen van 55 jaar en ouder hebben in de meeste gevallen interesse in een seniorenappartement. Doordat de leeftijdsgrenzen verlaagd zijn, is er een mogelijkheid om al voor de senioren leeftijd (75) te komen wonen.

Het appartement dient in in een bepaalde behoefte van een senioren te voorzien, zoals een makkelijke toegang, gelijkvloers, makkelijk bij de stopcontacten en licht schakelaars kunnen komen, geen losse bedrading en vooral veilig en comfortabel wonen.

In het verleden was de seniorenwoning of seniorenflat in de meeste gevallen klein en had men meestal de beschikking over een klein aantal vierkante meters. De tijd en de behoefte van de senioren heeft voor verandering gezorgd. Mensen op leeftijd, de senioren, blijven in de meeste gevallen zo lang mogelijk zelfstandig wonen.

We hebben in Nederland meer en meer te maken met vergrijzing. Veel ouderen hebben een koopwoning en wensen bij verkoop te huren in plaats van wederom een nieuwe woning aan te kopen, dan wel kiezen ze toch voor de financiële voordelen bij de aankoop van een vaak veel lager geprijsde senioren appartement en maandelijkse servicekosten.

TIP! Wij bieden u de mogelijkheid u in te schrijven op de wachtlijst om zo niets te hoeven missen.

Spring naar toolbar