Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

 


AANBOD

 


Steeds meer mensen van 55 jaar hebben interesse in een senioren appartement. Doordat de entree-leeftijdsgrenzen verlaagd zijn, is er een mogelijkheid om al voor de senioren leeftijd (75) te komen wonen.

Het appartement dient in in een bepaalde behoefte van een senioren te voorzien, zoals een makkelijke toegang, gelijkvloers, makkelijk bij de stopcontacten en licht schakelaars kunnen komen, geen losse bedrading en vooral veilig en comfortabel wonen.

Mensen op leeftijd, de senioren, blijven in de meeste gevallen zo lang mogelijk zelfstandig wonen.

We hebben in Nederland meer en meer te maken met vergrijzing. Veel ouderen hebben een koopwoning en wensen bij verkoop te huren in plaats van wederom een nieuwe woning aan te kopen, dan wel kiezen ze toch voor de financiële voordelen bij de aankoop van een vaak veel lager geprijsde senioren appartement en maandelijkse servicekosten.

>>In verband met het hanteren van wachtlijsten, kan het zijn dat vrij gekomen appartementen direct doorgaan naar een nieuwe bewoner. Ze komen voor u als kijker dan niet in beeld. Senior  Wooncomfort is bijzonder actief achter de schermen om de vele kandidaten te begeleiden naar de juiste woonplek. Het beperkte aanbod online ontstaat door het succesvol bemiddelen zonder advertenties. Wilt u voor een woonplek in aanmerking komen dan kunt u zich kenbaar maken middels een wachtlijst inschrijving.

Spring naar toolbar