Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

Steeds jonger worden de mensen met interesse voor een senioren appartement. Doordat de entree-leeftijdsgrenzen laag zijn, soms 40 jaar, is er een mogelijkheid om al voor de senioren leeftijd (75) te komen wonen.

De senioren appartementen dienen in in een bepaalde behoefte van senioren te voorzien, zoals een makkelijke bereikbaarheid en toegankelijkheid, gelijkvloers, stopcontacten en licht schakelaars op de juiste hoogte en geen losse bedrading in huis en vooral veilig en comfortabel wonen.

Mensen op leeftijd, de senioren, blijven in de meeste gevallen zo lang mogelijk zelfstandig wonen.

We hebben in Nederland meer en meer te maken met vergrijzing. Veel senioren hebben een koopwoning en wensen bij verkoop te huren in plaats van wederom een nieuwe woning aan te kopen, dan wel kiezen ze toch voor de financiële voordelen bij de aankoop van een vaak veel lager geprijsde senioren appartementen.

HUIDIG AANBOD

>In verband met wachtlijsten voor verschillende appartementencomplexen, kan het voorkomen dat beschikbaar gekomen appartementen direct doorgaan naar een nieuwe bewoner. Ze komen voor u als kijker dan niet in beeld. Senior  Wooncomfort is bijzonder actief achter de schermen om de kandidaten te begeleiden naar de juiste woonplek. Het beperkte aanbod online ontstaat door het succesvol bemiddelen zonder advertenties. Wenst u voor een woonplek in aanmerking te komen dan kunt u inschrijven op een wachtlijst.