Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

De senioren woningen dienen in in een bepaalde behoefte van senioren te voorzien, zoals een makkelijke bereikbaarheid en toegankelijkheid, gelijkvloers, stopcontacten en licht schakelaars op de juiste hoogte en geen losse bedrading in huis en vooral beschut en comfortabel wonen.

Mensen op leeftijd, de senioren, blijven in de meeste gevallen zo lang mogelijk zelfstandig wonen.
We hebben in Nederland meer en meer te maken met vergrijzing. Veel senioren hebben een koopwoning en wensen bij verkoop te huren. Er zijn ook senioren die wel kiezen voor de financiƫle voordelen van een vaak veel lager geprijsde senioren appartement.

 

In verband met wachtlijsten voor verschillende appartementencomplexen, kan het voorkomen dat beschikbaar gekomen appartementen direct doorgaan naar een nieuwe bewoner. Ze komen voor u als kijker dan niet in beeld. Senior Wooncomfort is bijzonder actief achter de schermen om de kandidaten te begeleiden naar de juiste woonplek. Het beperkte aanbod online ontstaat door het succesvol bemiddelen zonder advertenties. Wenst u voor een woonplek in aanmerking te komen neem dan contact op om samen te verkennen binnen welke kaders een mogelijke inschrijving succesvol voor u kan uitpakken.

Voor advies en begeleiding kan u met Senior Wooncomfort contact opnemen 06-47038914.