Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

INFORMATIE Serviceflat Midland Zeist

Ideaal gelegen:
Midland, midden in de natuur, letterlijk in het hart van Nederland: Zeist Centrum 1 km, NS-station Driebergen-Zeist 2 km, snelweg A12 2,5 km. Omgeven door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Adres: Arnhemse Bovenweg 12, 3708 SH Zeist

 

U voelt er voor om in Midland te komen wonen ? Dat is begrijpelijk want het is fijn en gezellig in het appartementencomplex, de bewoners zijn blij, bijzonder te wonen in het groen.

Voor nieuwe bewoners is;

  • De minimum leeftijd 45 jaar.
  • U kunt zelfstandig wonen. Als u ouder bent dan 75 jaar dan is er een gezondheidsverklaring gewenst.
  • Het kennismakingsgesprek (ballotage=oorspronkelijk om te kijken of u past binnen de Midland gemeenschap) :de voorwaarden die worden genoemd bij leeftijd en gezondheid komen aan de orde in een gesprek met leden van het bestuur. 
  • Entreegeld: u wordt lid van de Coöperatieve Vereniging door het betalen van een entreegeld : € 1.500.
  • U mag uw dierbare huisdier meenemen.

Midland telt 6 woonetages met in totaal  101  appartementen :

  • 62 standaard twee kamer appartementen ;
  • 17 standaard drie kamer appartementen ;
  • 06 standaard vier kamer appartementen en
  • 14 grotere appartementen (geheel gerenoveerde, samengevoegde, luxe appartementen)
  • 02 studio’s.

Door samenvoeging van twee kamer appartementen kan dat aantal afnemen en dat van grotere appartementen toenemen. Het gebouw telt tal van algemene ruimten: ze bevinden zich op de etages en in het souterrain.

Voor elk appartement is in het souterrain een berging beschikbaar van ± 6½ m2.

Rechtsvorm

De rechtsvorm is sinds de oprichting in 1958 een coöperatieve vereniging, voluit geheten: ‘Coöperatieve Vereniging Serviceflat Midland u.a.’ Als zodanig staat de vereniging ingeschreven in het handelsregister van de
Kamer van Koophandel onder nummer 30031507.

Deze rechtsvorm sluit een hypothecaire lening bij een bank uit.

De leden (en huisgenoten) worden tenminste tweemaal per jaar bijeen geroepen voor een Algemene Leden Vergadering. In mei van elk jaar wordt het financieel jaarverslag over het afgelopen boekjaar gepresenteerd en jaarlijks in november de begroting voor het komende jaar.

Het bestuur

Op vrijwillige basis behartigen (tenminste) vijf bestuursleden (zo mogelijk eigen bewoners) de belangen van de leden van de Coöperatieve Vereniging, conform de Statuten en het daarvan afgeleide Huishoudelijk Reglement.
Een goede communicatie tussen bestuur en bewoners vinden we belangrijk: daarom houden we elk najaar zogenaamde ‘Rond-de-Tafel Gesprekken’, in kleine groepen van ongeveer 10 bewoners.

Het personeel

De Coöperatieve Vereniging Serviceflat Midland is werkgever voor 2 personeelsleden, namelijk: administratief : 1 medewerker (full time) technisch : 1 medewerker (full time).

Midlandnieuws
Midland is trots op zijn al ruim 30 jaar verschijnende maandblad ‘Midlandnieuws’.
De eerste uitgave hiervan werd in augustus 1986 verspreid !

Het blad kan worden gerealiseerd door de inbreng van bewoners en bestuur en de inzet van de administratief medewerker. Het geeft weer wat er onder de bewoners leeft en geeft zinvolle wetenswaardigheden en informatie over activiteiten die de afgelopen maand hebben plaatsgevonden en het programma voor de komende periode.

Contact

U kunt bellen, schrijven of mailen naar Midland.

Tijdens kantooruren belt u 0 3 0 — 6 9 1 6 9 5 3 . De heer J.A. van Gameren is altijd bereid u aanvullende informatie te verstrekken. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08.30 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur
( behalve op woensdagmiddag want dan is ons kantoor gesloten ! ).