Comfortabel wonen met Senior Wooncomfort

REGIONAAL woningontruiming CVS

SENIOREN verhuizing

Seniorenverhuizing: verhuizen naar een kleinere woning
Woningontruiming Regionaal heeft een speciale service voor senioren die gaan verhuizen. Wanneer u van groot naar klein verhuist, bijvoorbeeld van een ééngezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij praktische hulp in alle regio’s van Nederland.

Woningontruiming met heldere communicatie en duidelijke werkwijze

De familie haalt eerst alle dierbare spullen uit het huis, voordat Woningontruiming Regionaal voor een spoedige, professionele ontruiming en oplevering van het huis zorgt.

 • De directe familie/ executeur testamentair zegt de huur op.
 • Bij sprake van een koopwoning regelt de directe familie/ executeur testamentair dit samen met een makelaar.
 • Woningontruiming Regionaal verwijdert alle meubels en overige inboedel uit de woning, waarbij zoveel mogelijk wordt hergebruikt via de goede doelen waarmee wordt samenwerkt.
 • Mogelijke veilingspullen worden apart gehouden en naar het veilinghuis gebracht. Heeft u per ongeluk waardevolle spullen over het hoofd gezien dan worden deze tijdens de woningontruiming apart gehouden en voor u bewaard.
 • Tapijt, zeil, laminaat, tegelvloeren wordt op zorgvuldige en professionele wijze verwijderd.
 • In alle muren en plafonds worden de spijkers, schroeven en pluggen verwijderd en de gaatjes hiervan worden netjes gedicht.
 • Op alle elektrapunten worden kroonsteentjes geplaatst en indien nodig voorzien van centraaldoosdeksels.
 • Woningontruiming Regionaal verzorgt zo veel mogelijk alle werkzaamheden die nodig zijn om het huis naar tevredenheid op te kunnen leveren. Zo ook herstel-, sloop- of tuin werkzaamheden.
 • Wij zorgen ervoor dat de oplevering van het huis zo spoedig mogelijk, maar zeker binnen de gestelde termijn plaatsvindt.
 • Wanneer u dat wilt, verzorgt Woningontruiming Regionaal de voor- en eindinspectie met de verhuurder of makelaar.
 • Desgewenst worden nutsvoorzieningen ook opgezegd

Kortom, de zorgen worden u volledig uit handen genomen als het gaat om de woningontruiming en alle praktische afwikkelingen rondom de oplevering aan de verhuurder of verkoper of diens makelaar. Woningontruiming Regionaal zorgt ervoor dat de inboedel in het huis op zorgvuldige en professionele wijze wordt verwijderd, waarbij zoveel mogelijk wordt hergebruikt. Nadat het huis bezemschoon is gemaakt, wordt deze zonder problemen opgeleverd aan de verhuurder of verkoper of diens makelaar.

Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek wanneer u contact met ons opneemt.

REGIONAAL woningontruiming CVS- Carry van Swieten.

Bel: 071-5895135

Lees meer op de website door hier te klikken.