Uw nieuwe thuis via Senior Wooncomfort

INFORMATIE Mirtehof & Bladerkroon Zeist

INFORMATIE Mirtehof & Bladerkroon Zeist

Gebouw en omgeving

Het wooncomplex Mirtehof omvat 150 seniorenwoningen met vier verschillende woningtypes welke verdeeld zijn over 7 woonlagen. De woningen zijn uitermate geschikt voor zelfstandige bewoning maar indien gewenst is zorg op afroep beschikbaar. De woningen zijn drempelloos en per lift te bereiken. Het complex is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving op zevenhonderd meter van het centrum van Zeist, in de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen. Een rustige, fijne en veilige buurt waar veel wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden zijn.

Zorg en voorzieningen
Bewoners van de Mirtehof wonen zelfstandig, maar met de benodigde voorzieningen voor handen. Misschien bent u op het moment (nog) niet hulpbehoevend, maar krijgt u daar in de nabije toekomst wel mee te maken, dan is zorg en ondersteuning binnen handbereik. Zorggroep Charim levert reeds jaren zorg aan de bewoners van het complex. Tegen een vergoeding kunt u verschillende zorgpakketten en/of diensten afnemen bij Zorggroep Charim, Het gebruik van een 24- uur alarmeringssysteem wordt als standaard voorziening geleverd hetgeen continu een gevoel van veiligheid geeft. Niet alleen voor de bewoner maar ook een gerust gevoel geeft aan familie.

Openbare ruimtes
De begane grond in het complex is voorzien van een ruim restaurant waar maaltijden worden geserveerd. Daarnaast fungeert het restaurant als recreatie ruimte waar een krant of een boek gelezen kan worden en een centrale plek waar gezelligheid en reuring dagelijks aanwezig is. Tevens zijn gasten – zoals familie en vrienden – meer dan welkom, ook om van een maaltijd in het restaurant te genieten.

Faciliteiten en service
In het complex is een winkeltje gevestigd voor kleine dagelijkse boodschappen zoals koffie, brood, beleg en andere aanverwante artikelen. Daarnaast is er een kapper, een fysiotherapeut, een schoonheidsspecialiste, een pedicure en een wasserette aanwezig waar bewoners gebruik van kunnen maken. Verder kunnen bewoners, naar behoefte, gebruik maken van een externe schoonmaak- en een wasservice, naast de overige door Charim aangeboden services.

Mogelijkheden samengevat

  • Zelfstandig wonen met eventuele zorg binnen handbereik
  • Alarmeringssysteem aanwezig in de appartementen waar tegen vergoeding gebruik van gemaakt kan worden
  • Alle etages bereikbaar met de lift
  • Geschikt voor echtparen
  • Huisdieren zijn welkom
  • Mogelijkheden tot ontmoeting en recreatie
  • Een stabiele omgeving met privacy en veiligheid
  • Vanaf 55 jaar
  • Wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving

Inschrijven op de wachtlijst voor de Mirtehof of Bladerkroon kan via seniorenflat@gmail.com

WILT U HUREN, klik dan hier

Spring naar toolbar