Comfortabel wonen met Senior Wooncomfort

INFORMATIE Mirtehof & Bladerkroon Zeist

Bel voor informatie over het huidige aanbod 06-47038914.
Het wooncomplex Mirtehof & Bladerkroon omvat 150 senioren appartementen met verschillende appartementen types welke verdeeld zijn over 8 woonlagen. De woningen zijn uitermate geschikt voor zelfstandige bewoning en indien gewenst kunt u ’thuis zorg’ afnemen. De woningen zijn drempelloos en per lift te bereiken. Het complex is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving op zevenhonderd meter van het centrum van Zeist, in de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen. Een rustige, fijne en veilige buurt waar veel wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden zijn.

Zorg en voorzieningen
Bewoners van de Mirtehof & Bladerkroon wonen zelfstandig, maar met de benodigde voorzieningen voor handen. Misschien heeft u op dit moment (nog) geen thuiszorg nodig maar krijgt u daar in de nabije toekomst wel mee te maken, dan is zorg en ondersteuning binnen handbereik. Tegen een vergoeding kunt u verschillende diensten afnemen bij verschillende zorg aanbieders. Het gebruik van een 24-uur alarmeringssysteem kan worden geleverd hetgeen continu een gevoel van veiligheid geeft. Niet alleen voor de bewoner maar ook een gerust gevoel voor de familie.

Openbare ruimtes
De begane grond in het complex is voorzien van een ruim restaurant waar verse maaltijden worden geserveerd. Daarnaast fungeert het restaurant als recreatie ruimte waar een krant of een boek gelezen kan worden en een centrale plek waar gezelligheid dagelijks aanwezig is. Tevens zijn gasten – zoals familie en vrienden – meer dan welkom, ook om van een maaltijd in het restaurant te genieten.

Faciliteiten en service
In het appartementencomplex worden meerdere faciliteiten en diensten geboden zoals een restaurant waar u 6 dagen per week vers kan eten, een fysiotherapeut, een pedicure en is er een wasserette aanwezig op de vijfde en zesde etage met grote wasmachines en drogers, waar bewoners gebruik van kunnen maken.

Mogelijkheden samengevat:

  • Zelfstandig wonen met eventuele zorg binnen handbereik
  • Alarmoproepsysteem inbegrepen in de huur
  • Alle etages bereikbaar met de lift
  • Geschikt voor echtparen
  • Mogelijkheden tot ontmoeting en recreatie
  • Veel faciliteiten in en om het appartementencomplex
  • Voor zelfstandig wonende ouderen, leeftijd indicatie vanaf ca. 60 jaar
  • Wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving.